Ovčka Hope popotnica odkriva svet - Merino oblačila

Dobrodošli na spletni strani Ovčke Hope, kjer se pustolovščina sreča z udobjem!

Odkrij svet potovanj, prijateljstva in udobne merino volne. Poglej si moj zemljevid prijateljev in se nam pridruži.

Raziskuj z Ovčko Hope

Pridružite se Ovčki Hope in njenim prijateljem na neverjetnih poteh po svetu. Raziskujte skrite kotičke, doživite nepozabne trenutke in spoznajte prijatelje z vsega sveta.

Ovčka Hope na poti

Spremljajte Ovčko Hope v njenem virtualnem potovalnem dnevniku. Od francoskih vinogradov do vrhov Velebitske planinske poti, doživite svet skozi oči radovedne ovčke.

Sodeluj v razburljivi nagradni igri

Vaša priložnost, da postanete del zgodbe! Izpolnite obrazec, delite svoje potovalne zgodbe in sodelujte v nagradni igri. Čakajo vas privlačne nagrade, ekskluzivni izdelki in nepozabne izkušnje.

Udobje merino volne

Odkrijte, zakaj je udobje merino volne neprecenljivo. Naša oblačila vas bodo spremljala na vsakem koraku, zagotavljajoč vam toplino in udobje kjerkoli že ste.

Skupnost prijateljev

Srečujte se s člani skupnosti, ki so tudi ljubitelji pustolovščin Ovčke Hope. Delite svoje izkušnje, spoznavajte nove prijatelje in skupaj ustvarjajte nepozabne trenutke.

Si prestavljaš da imaš takšno moč, da obiščeš prav vse kraje tega sveta? Zdaj je vse mogoče skupaj z Ovčko Hope in tvojo pomočjo! Poglej si kaj vse so obiskali in se jim pridruži! 

Ovčka Hope je bila že v Franciji, prečila je Velebitsko planinsko pot, na raznoraznih vrhovih, vozila se je z  motorjem,… ampak se zaveda, da potrebuje vašo pomoč.

Želiš potovati skupaj z Ovčko Hope in njenimi edinstvenimi prijatelji? Izpolni obrazec in se nam pridruži pri razburljivi igri!

Kdo lahko sodeluje?

Prav vsi imajo možnost sodelovanja v tej krasni igri. Nakup Hope´s Bivouac oblačil ni pogoj za sodelovanje v tej krasni inovativni igri. 

Igra omogoča tudi tistim, ki še niste moje stranke, da s pomočjo igre pridete do mejnikov, ki vam prinesejo posebne nagrade.

  1. Ob nakupu oblačil in dodatkov iz merino volne v spletni trgovini www.merino.si vsak prejme svojo unikatno šifro za možnost sodelovanja v igri.
  2. Z nakupom svoje Ovčke Hope v spletni trgovini www.merino.si kot usnjen obesek s svojo posebno kodo, kupiš tukaj. Ob nakupu prejmeš 5 točk za igro.
  3. Dosedanje stranke mi pišite na hope@hopesbivouac.com in vam pošljem vaše šifre.

Pravila igre

Pravila igre so resnično preprosta. Ko se odpraviš na potepanje (pohod, kolesarjenje, sprehod, potovanje,…) in obiščeš enega od zanimivih krajev (mesto, slap, jezero, jama, muzej,…) se slikaj s svojo Ovčko Hope ali pa v enem od artiklov iz Hope´s Bivouac kolekcij.

V poseben obrazec vneseš podatke in pridobiš novo točko. Obrazec najdeš tukaj.

Mejniki igre

Kaj se zgodi ko dosežeš mejnike? Na tvoj email naslov ti pošljem kodo za popust ob nakupu v spletni trgovini www.merino.si. Ko ti uspe doseči vse mejnike, lahko igro začneš ponovno. Ponovno pošlješ prijavni obrazec, dobiš novo šifro in začneš nova popotovanja z Ovčko Hope.

Kaj se šteje kot znamenitost?

  • Muzeji, slapovi, jezera, gore, mesta, kulturne znamnitosti, ... 

Obisk se na isti način v aktualni igri ne sme ponoviti. Lahko se ponovi samo, če obiščete znamenitost/lokacijo najprej s kolesom, potem pa peš/s padalom/kajakom,…

Kaj to pomeni? Da v kolikor se odpravite na Potoško goro in potem poletite z nje (hike&fly), se šteje kot en obisk. Isti izlet ne morete ponoviti kot hike&fly. Lahko ga ponovite le, če se odpravite na Potoško goro tako gor kot dol peš (ali s kolesom, ipd).

Bogate nagrade!

Igra velja 365 dni od tvojega prvega vpisa v obrazec in umestitvi na zemljevid Ovčke Hope.

Nagrade so resnično vabljive in bogate! 

  • 20 obiskov (vpisov) ti prinese 5% popust na celotno košarico.
  • 40 obiskov (vpisov) ti prinese 10% popust na celotno košarico.
  • 100 obiskov (vpisov) ti prinese 10% popust na en artikel iz Premium kolekcije.
  • 200 obiskov (vpisov) ti prinese 15% popust na en artikel iz Premium kolekcije.

Popusti se med seboj ne seštevajo. Ko dosežete 200 obiskov, se igra začne znova.

Izberi svojo barvo ikone Ovčke Hope

Ovčka Hope se najbolje počuti v živahni vijolični in rumeni barvi. Kljub temu je zate pripravila še preostale barve, med katerimi lahko izbiraš.

Uporaba vaših fotografij

Vaše slike s strinjanjem splošnih pogojev sodelovanja, uporabim za marketinške namene. 

Hkrati pa vnesem vaše lokacije na prav poseben zemljevid. In tako lahko spremljate popotovanje Ovčke Hope in njenih edinstvenih prijateljev.

Splošni pogoji igre "Ovčka Hope popotnica"

Splošni pogoji sodelovanja v igri “Ovčka Hope popotnica” so objavljeni tukaj.