Obleka naredi človeka, če človek naredi obleko - Merino oblačila

Obleka naredi človeka, če človek naredi obleko.

Oblačila ne le dopolnjujejo človeka, temveč ga tudi definirajo. Ko je obleka izdelana z zavestjo, postane nosilec posebne vrednosti. 

Še posebej, če poznate zgodbo o nastanku, kot na primer, kdo je z ljubeznijo sešil srajčico za Vidka, in če je ta narejena iz najkakovostnejše merino volne. Takrat postanete nekakšen superčlovek.

Merino oblačila iz mojega bivaka vas ovijejo v objem udobja, skrbijo za vas od jutra do večera. Uporabljamo merino blago iz Nove Zelandije, kjer so leta testiranja potrdila vrhunsko kakovost njihove merino volne. Preden se lotimo krojenja, blago skrbno operemo z biorazgradljivim detergentom za volno, kar preprečuje morebitno krčenje ali izgubo oblike ob prvem pranju. S tem preprečim, da bi se blago ob vašem prvem pranju skrčilo oz. izgubilo obliko.

Moje poslanstvo je ustvarjati trajnostna oblačila, zato je končna cena izdelkov odvisna od porabljenih materialov, vključenih v proces, ter poštenega plačila za ročno delo. 

merino majica naročanje

Kakšne kolekcije so na voljo v Hope's Bivouac?

Vse oblačila so oblikovana, sešita in potiskana v Sloveniji. Naša spletna trgovina z oblačili ponuja dve edinstveni kolekciji: VsakDan in Premium. VsakDan kolekcija je namenjena udobnim, a hkrati stilskim oblačilom, medtem ko Premium kolekcija prinaša butično eleganco in ekskluzivnost.

Obenem so kolekcije razdeljene glede na različne aktivnosti - BikeMerino (motoristična oblačila), FlyMerino, in podobno. Poleg tega imamo v ponudbi različne dodatke, kot so naglavni trakovi iz merino volne, ki ščitijo pred vremenskimi neprilikami in znojenjem.

  • PREMIUM MERINO
  • VsakDan MERINO
  • BIKE MERINO

Kako naročim merino oblačila?

Nakup v naši trgovini je hiter in preprost. Pri plačilu po predračunu boste prejeli predračun, in takoj ko prejmemo vaše plačilo, bo izbrano oblačilo poslano v izdelavo. 

Pri plačilu s kartico gre naročilo takoj v izdelavo. Ker pa se moj bivak trenutno gradi in ne more shranjevati velikih zalog, se lahko zgodi, da je izbrano merino oblačilo na zalogi ali pa ni.

  1. Izbrano merino oblačilo je na zalogi: Poskrbimo, da ga prejmete v 1-2 delovnih dneh po prejemu plačila.
  2. Izbrano merino oblačilo ni na zalogi, vendar je blago na zalogi: Od naročila do izdelave in pošiljanja je potrebno počakati 5-15 delovnih dni. Odvisno od naročila do naročila.
  3. Izbrano merino oblačilo in blago nista na zalogi: Obvestimo vas in ponudimo možnost izbire druge barve ali čakanja na novo zalogo. V tem primeru vas moramo opozoriti, da se lahko čakanje na blago včasih raztegne tudi do meseca dni zaradi logističnih zadev.

Zakaj bi naročili Hope's Bivouac merino oblačila?

Želim vam približati svojo izkušnjo s merino oblačili. Od leta 2015, ko sem prvič oblekla majico iz merino volne, je 90% moje garderobe narejene iz te fantastične tkanine. Merino volna je resnično izboljšala moje življenje – pranje je manj obremenjujoče, poraba energije se je zmanjšala, omara pa ostaja minimalistična, a hkrati raznolika in zdrava.

Kako je to možno z merino oblačili? Pokukaj v merino blog.

Zavedam se, da postati navdušenec nad merino oblačili ni lahko, zato sem tu, da vam pomagam. Na podlagi lastnih izkušenj vam bom svetovala pri izbiri krojev in merino blaga ter kako najbolje skrbeti za vaša merino oblačila. 

Po nakupu sem vedno na voljo za vsa vaša vprašanja in morebitne reklamacije.

Zato vam kot merino odvisnica ponujam: 

Nasvete in večletne izkušnje z oblačili iz merino volne

Moje začetne izkušnje z merino volno so bile premišljene in previdne. Skrbela sem za svoje nove majice ter se hkrati izogibala stresu, ki ga lahko prinese pranje merino oblačil. Hitro sem spoznala, da je vzdrževanje merino oblačil presenetljivo enostavno.

Ob tem pa imam tudi bogate izkušnje pri prepoznavanju, kateri materiali so najbolj primerni za določene kroje in postave. Merino oblačila so naravno elastična, kar pomeni, da neomejujejo gibanja in zagotavljajo udobje.

merino majica

Možnost popolne personalizacije


S povezovanjem unikatnega oblikovanja, ročnih detajlov in visokokakovostne izdelave iz mojega bivaka izhajajo merino oblačila, ki so prava umetniška dela, prilagojena vašim individualnim željam.

V naši spletni trgovini lahko izbirate med različnimi kolekcijami merino artiklov, ki jih lahko dodatno obogatimo z osebnim potiskom. Skupaj z našo nadarjeno grafično oblikovalko lahko (skoraj) vsako vašo idejo spremenimo v resničnost.

Ponujamo vam dve poti za ustvarjanje vašega edinstvenega kosa oblačila. Prva možnost je tisk na oblačila iz naših merino kolekcij, kar se odraža v nekoliko višji ceni, a prinaša izjemno osebno noto. Izbrani artikel, na primer majica ali hlače, lahko nadgradimo s personaliziranim potiskom, kot je vaš logotip ali posebno sporočilo.

Hkrati vam omogočamo izbiro kroja iz naše merino kolekcije, ki ga nato popolnoma prilagodimo vam – velikost, dizajn in še več.

Opomba: Personalizirana oblačila in tiski niso del naše standardne ponudbe. Če v spletni trgovini ne najdete pravega izdelka za vas, me lahko kontaktirate na nada@hopesbivouac.com, kjer bomo skupaj oblikovali pravi dizajn za vas. V tem primeru se cena prilagodi vašim specifičnim željam in količini uporabljenega materiala.

Če ugotovim, da izvedba vaših želja ni mogoča, vas bom pravočasno obvestila in se ne bomo lotili izdelave personaliziranih merino oblačil.

merino majica

ŠEST mesečno garancijo na šive

Pretekla razočaranja zaradi kakovosti merino oblačil različnih proizvajalcev so me spodbudila k oblikovanju lastne linije. Pogosto sem se srečala s težavami, ko so šivi začeli razpadati, in reševanje reklamacij je bilo običajno zapleteno. To je bil eden od ključnih razlogov, ki me je vodil k ustvarjanju lastne kolekcije merino oblačil.

V mojem bivaku z veseljem ponujam šestmesečno garancijo na šive. Kaj to pomeni za vas? Če opazite kakršnekoli težave z raztrganimi šivi ali neustrezno izvedenim šivanjem, prosim, sporočite mi, in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vas. Vaše zadovoljstvo je moj prednostni cilj.

merino majica

Dve različni lokaciji za osebni prevzem

Razumem, da se ob nakupu oblačila, ki ga še niste imeli priložnosti preizkusiti, lahko vzbujajo dvomi. Zato vam z veseljem ponujam priložnost, da se sami prepričate o mehkobi in udobju naših merino oblačil. Zagotavljam vam, da vas bo občutek prvega stika s temi oblačili navdušil.

Lahko se dogovorimo za srečanje v Ljubljani, kjer lahko merino oblačila preizkusite v živo, ali pa me obiščete neposredno v bivaku v Podljubelju. Tako boste lahko iz prve roke spoznali kakovost naših merino izdelkov pred samim nakupom. Vaše zadovoljstvo je moj največji cilj, zato želim, da se prepričate o vrhunski kvaliteti naših oblačil brez skrbi.

merino majica

Brezplačno dostavo po Sloveniji

Ne glede na vrednost vašega naročila, stroške poštnine po Sloveniji vedno prevzamem jaz. Vaša edina naloga je, da se sprostite in uživate v objemu udobnih merino oblačil.

merino majica

Varno plačevanje

Pri nas lahko izberete med dvema načinoma plačila: s predračunom ali s kartico.

Plačilo s kartico enostavno izvedete preko varnega spletnega plačilnega vmesnika. Pri spletnem plačilu s kartico vam ni treba plačati dodatnih stroškov. Uporabite lahko tako debetno kot kreditno kartico (MasterCard® in Visa).

Ob oddaji naročila in izbiri plačila s kartico preko spleta, prosimo, pazljivo vnesite potrebne podatke in sledite vsem korakom, da uspešno zaključite plačilo. Vaša varnost in udobje sta naša prioriteta.

merino majica

Prevzem in pošiljanje

Vsako merino oblačilo je skrbno odpremljeno z navodili o ravnanju, strošek poštnine pa je vedno moj, ne glede na vrednost naročila. Če ste v Ljubljani ali mimo mojega bivaka, se lahko dogovorimo tudi za osebni prevzem.

Prevzem v Podljubelju

(po dogovoru en dan vnaprej)

Prevzem v Ljubljani

(po dogovoru en dan vnaprej)