Moška majica z dolgimi rokavi iz merino volne - Merino oblačila

Moške majice z dolgimi rokavi iz merino volne

Filtri

2 od 2 izdelkov
Prikaži vse

Filtriraj po kolekcijah


Cena

do

Blagovna znamka

OK
Šifra Naziv Cena Kol.
HB-23-041 moška merino majica dolgi rokav Moška merino majica dolgi rokav, Indiana 120,00 €
HB-23-005 merino majica vito1 Moška merino majica dolgi rokav, Vito 120,00 €

Moške majice z dolgimi rokavi iz merino volne

Moške majice z dolgimi rokavi iz merino volne so zelo priljubljene med moškimi vseh starosti, saj so praktične in udobne za nošenje v različnih okoliščinah. Poleg klasičnih bombažnih majic z dolgimi rokavi, so športne majice z dolgimi rokavi iz merino volne vedno bolj priljubljene med moškimi, ki si želijo oblačil, ki so trajnostna in prijazna do okolja.

Merino volna je naravni material, ki ima odlične lastnosti, saj je mehka, lahka in zračna, obenem pa ohranja toploto in odbija vlago. Zato so športne majice z dolgimi rokavi iz merino volne odlična izbira za športne aktivnosti, saj zagotavljajo udobje, dihanje in termoregulacijo, hkrati pa so odporne na vonj in bakterije.

Poleg tega, da so športne majice z dolgimi rokavi iz merino volne funkcionalne, so tudi zelo modne in priljubljene med moškimi, ki sledijo modnim trendom. Na voljo so v različnih barvah in vzorcih, tako da lahko vsak najde majico, ki ustreza njegovemu slogu.

V skladu s trajnostnim trendom, se vse več moških odloča za nakup moške majice z dolgimi rokavi iz naravnih materialov, kot je merino volna. Poleg tega, da so takšna oblačila okolju prijazna, so tudi bolj trpežna in kakovostna, kar pomeni, da bodo trajala dlje in bodo manj obremenjevala naš planet.