Vračila in menjave - Merino oblačila

Vračila in menjave

Želimo, da na naši spletni strani nakupujete brez pomislekov in z veseljem. Če vas skrbi, da bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve, kot ste si želeli, nas prosim kontaktirajte na nada@hopesbivouac.com in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri prave velikosti ali z dodatnimi informacijami o izdelku.

V kolikor z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 14 dni od prejema paketa brez navedbe razloga. Vrnete lahko le nenošene izdelke, v nepoškodovani embalaži in z vsemi etiketami ter priloženim računom.

Paket pošljite na naslov:

 • Nada Dragutinović s.p.

 • Podljubelj 2854290 Tržič

 • Slovenija

Prosimo vas, da izpolnete obrazec za vračilo, ki ga najdete na naši spletni strani.

Vračilo in menjava

Lahko se odločite za vračilo izdelka v zameno za vračilo kupnine ali za menjavo izdelkov.

Za vračilo izdelka sledite spodnjim korakom:

 1. Preko spleta izpolnite in oddajte obrazec za vračilo.

 2. Izdelke pošljite na naslov našega podjetja. Nujno priložite račun.

 3. Vašo zahtevo bomo obdelali takoj, ko prejmemo vaš paket oziroma najkasneje v 5. dneh po prejemu paketa. Ko bo vaše vračilo obdelano, boste o tem obveščeni preko e-pošte. Vračilo kupnine lahko pričakujete v roku 14 dni od dneva, ko obdelamo vaše vračilo.

Za menjavo izdelka sledite spodnjim korakom:

 1. Preko spleta izpolnite in oddate obrazec za vračilo za izdelek, ki ga vračate.

 2. V spletni trgovini oddate novo naročilo in v komentar napišete MENJAVA.

 3. Izdelek pošljite na naš naslov skladišča. Nujno priložite račun.

 4. Vašo zahtevo bomo obdelali takoj, ko prejmemo vaš paket oziroma najkasneje v 5. dneh po prejemu paketa. Ko bo vaše vračilo obdelano, boste o tem obveščeni preko elektronske pošte. V roku 14 dni od dneva, ko obdelamo vaše vračilo, vam pošljemo novi izdelek.

Splošni pogoji vračil

Stroške vračila blaga krije kupec. Izdelke je potrebno pomeriti v notranjih prostorih. Oblačila morajo biti nenošena in brez vidne obrabe. Vrniti jih je potrebno v originalni embalaži. Izdelke z vidno obrabo ali poškodbo ni mogoče vrniti. Kot kupec sami nosite breme za nevarnost izgube, poškodbe ali uničenja izdelka, ki ga želite vrniti ali zamenjati, razen če je do tega prišlo brez vaše krivde.

Kdaj prejmete vračilo?

Vašo zahtevo za vračilo in menjavo bomo obdelali v najkrajšem času, oziroma najkasneje v 5. dneh od prejema paketa. O tem boste obveščeni preko e-pošte. Vračilo kupnine lahko pričakujete najkasneje v 14. dneh od obdelave vračila. Kupnina bo vrnjena na račun, s katerega smo prejeli plačilo.

Ali je možna menjava izdelka?

Izdelke lahko zamenjate v roku 14 dni od prejema vašega naročila. Vendar le za enake izdelke, oziroma za isti znesek od prvotnega naročila. V primeru menjave krijete stroške vračila vi, stroške ponovnega pošiljanja pa krijemo mi.

Ob vračilu izdelka morate izpolniti obrazec za vračilo, ki ga najdete na naši spletni strani OBRAZEC ZA VRAČILO. 

POMEMBNO: brez oddanega in izpolnjenega obrazca vračila ne bodo obravnavana.

Nekaj nasvetov pred nakupom

Da bi se izognili vsem postopkom menjave, vas vljudno prosimo, da pred nakupom preverite tabele velikosti in jih primerjate s svojimi merami. Če potrebujete nasvet pri izbiri prave velikosti, vam z veseljem vedno pomagamo.

Nekaj nasvetov ob prejemu paketa

Možnost vračila ali zamenjave izdelkov je namenjena temu, da lahko izdelek, če niste zadovoljni z njim, brez težav vrnete in odstopite od pogodbe. Vendar to tudi pomeni, da imate tudi vi določene obveznosti. Prosimo, da upoštevate spodnje nasvete in si tako omogočite zamenjavo oziroma vračilo izdelkov:

 • Embalažo odprite previdno, je ne poškodujte in jo shranite.

 • Spravite tudi račun, saj ga boste potrebovali ob morebitnem vračilu ali menjavi.Izdelek si podrobno oglejte, po potrebi previdno preizkusite – pazite, da izdelka ne poškodujete.

 • Ne odstranjujte etiket, dokler niste prepričani, da boste izdelek zadržali.

 • Spodnje perilo najprej preizkusite s pomerjanjem čez druga oblačila.